Prognoza pogody

Prognoza pogody
Ten program jest obecnie niedostępny w wideotece GONET.TV. Wypróbuj tysiące innych filmów, seriali, bajek online wraz z 135 kanałów na żywo z możliwością oglądania do 30 dni po emisji. Wypróbuj GONET.TV za 1 zł przez 10 dni bez zobowiązań.. Dla maksymalnego komfortu oglądania możesz korzystać ze wszystkich usług, takich jak nieograniczone nagrywanie i pauzowanie. Zacznij oglądać telewizję już za 1 zł!

Informacje o programie: Prognoza pogody

Podzim 1981. Skupinka penzistů, kteří se scházejí před televizorem v domově důchodců, se znepokojením sleduje katastrofickou předpověď počasí pro nadcházející těžkou zimu, kterou - v současné ekonomické situaci - nemusejí starší lidé přežít. Téže noci přiváží auto náklad rakví. Starci, kteří se stávají náhodnými svědky vyzvedávání přízračného nákladu na půdu, si s rostoucím šokem spojí veškerá fakta: vedení domova důchodců, které nedokáže zajistit svým obyvatelům slušné podmínky pro život, se nejspíš záměrně snaží o zmenšení počtu důchodců. Ti se proto rozhodují pro společný útěk.

Gatunek: Dramat
Reżyseria: Antoni Krauze
Aktorzy: Halina Buyno-Loza (Pelagia), Zofia Cegielkowa (Inmate), Barbara Chojecka (Inmate), Eugenia Horecka (Inmate), Henryka Janikowska (Inmate), Lena Wilczynska (Ksenia)
Kraj: Polska
Data produkcji: 1983
Ocena: 63 %
  Czechy Czechy   Słowacja Słowacja   Irlandia Irlandia   Chorwacja Chorwacja   Ukraina Ukraina