Lepší.TV přináší novou stanici UP Network!

Lepší.TV vám přináší novou dokumentární stanici, zaměřenou výhradně na letecký průmysl. Dobrodružství v oblacích si tak můžete užít až 30 dní zpětně. Mezi nejčtenější a nejsledovanější zprávy ve světě patří právě letecké události, které máte nyní jako na dlani. Stanice UP Network začala s vysíláním teprve 14. dubna 2017 a již nyní ji můžete sledovat s Lepší.TV se všemi výhodnými funkcemi (zhlédnutí až 30 dní zpětně, pauza, neomezené nahrávání, přetáčení, videoarchív).

Televizní stanici UP NETWORK založila mediální společnost EFB Network, kterou vlastní Eliška Borovská a František Borovský, bývalý výkonný ředitel televize Barrandov. Stanice o letectví chyběla do té doby nejen na českém a slovenském trhu, ale v celé Evropě. Právě proto se generální ředitel a většinový majitel kanálů, František Borovský, rozhodl pro vysílání také v Holandsku a Belgii.

Diváci stanice UP Network se mohou těšit z fascinujícího světa leteckého průmyslu, včetně kvízů, dokumentů, zábavných pořadů a mnoha dalšího. Stanice nabízí také vlastní zprávy UP News, které jsou vysílány v průběhu celého dne. Premiéra nového vydání je vždy ve 20:00 s mimořádným vysíláním.

Pokud byste cokoliv z pořadů UP Network nestihli vidět, nevadí! Na Lepší.TV si můžete filmy zhlédnout až 30 dní zpětně nebo si je jednoduše nahrát. Neváhejte a vyzkoušejte létání na UP Network s novou dimenzí sledování televize!

 

Stručný přehled programové nabídky UP Network

✈ Kapitoly o leteckém průmyslu

✈ Válečné dokumenty

✈ Hitlerovy letadla

✈ Nejznámější letouny

✈ Historické dokumenty leteckých společností

16.8.2017
  Czech Republic Czech Republic   Slovakia Slovakia   Poland Poland   Croatia Croatia   Ukraine Ukraine